Történetünk

DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító Egyesület 1991-ben alakult egy nagyvállalat dolgozóinak önkéntes alapon szerveződő társulásaként, Távközlési Dolgozók Önsegélyező Egyesülete néven.

Két évvel később az Egyesület már a biztosítások irányába bővítette tevékenységét, és a Távközlési Dolgozók Biztosító és Önsegélyező Egyesületeként dolgozott az öngondoskodás szolgálatában.

Magánszemélyek, alkalmazottak és hozzátartozók, valamint vállalatok számára nyújtunk segítséget váratlan baleset, betegség vagy tragédia bekövetkeztekor. A megtakarítási célú biztosítások pedig a hosszú távú gondoskodást és az öngondoskodás ösztönzését teszik lehetővé.

Mára a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesületben több mint 30 ezer tag számára az azonnali anyagi segítségnyújtás lehetőségét biztosítjuk: kockázati, megtakarítási célú, kockázati és megtakarítási célú vegyes biztosításokon keresztül, valamint csoportos biztosításaink több mint 400 vállalat, munkáltatói partner juttatási rendszerét támogatják, a maximális adókedvezmények kihasználásával és minimális adminisztráció mellett, a váratlan helyzetektől a nyugdíj célú gondoskodásig. 

Az egyesületi forma alapján a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító Egyesület teljes vagyona a tagok tulajdonát képezi. A tagság küldöttgyűléseken dönt a gazdálkodásról, a működés és a szolgáltatások meghatározó kérdéseiről. A befektetési portfólióból származó, költségekkel csökkentett teljes hozam a tagokat illeti.

Munkáltatói partnereink között megtalálhatók magyar tulajdonú kisvállalkozások éppúgy, mint multinacionális vállalatóriások vagy állami tulajdonú intézmények.